Hvis du gerne vil sælge dine ting på SassyLAB.dk skal du oprette dig som sælger hos os. Du kan vælge mellem at få tilsendt en pose du kan pakke med dine ting, og sende tilbage til os. Eller vi kan sende dig en fragtlabel via email, som du skal printe ud, og sætte på en pose eller kasse som du selv vælger.

Du er også velkommen til at komme forbi vores lager i Herlev (2730) og aflevere dine ting. Du skal dog tilmelde dig og booke en indleveringstid inden.