Vi tilbyder 2 forskellige løsninger: hvis du gerne vil sælge hos os.

✓ "SÆLG I KOMMISSION": Du får betaling, overført til din bankkonto, når dine varer er solg. Den andel du modtager i betaling, afhænger af hver varer der er solgt. Læs mere herunder.
✓ "FÅ BETALING NU": Vi vejer det tøj du indleverer hos os, og du modtager betaling med det samme, for alle varer der godkendes. Betalingen er kr. 25,- pr. kilo og udbetales som et gavekort til SassyLAB.

Salg i kommission:

Hos SassyLAB kan du sælge dit tøj i kommission. Vælger du vores kommissions-løsning, modtager du en procentdel af salgsprisen, når din vare bliver solgt. Vi afregner 4 gange om året, i Februar (for Okt-Dec), Maj (for Jan-Mar), August (Apr-Jun) og November (Jul-Sep).

Din andel når du sælger i kommission:
Procentdelen som du modtager som din andel, afhænger af salgsprisen på hver enkelt vare, og er på mellem 5% og 80%.

Eksempel: Hvis du har en kjole, som har kostet kr. 2.000,- da den var ny, vil vi sælge den til kr. 400,-, og din andel vil være på 30% = kr. 120,-.

Der er ingen tvivl om, at du kan tjene mere på at sælge dine ting selv. Vores løsning henvender sig til dig der ikke får det gjort, og har skabet fyldt af ting du ikke bruger, og som gerne vil tjene en lille smule, sørge for at dine ting får en ny glad ejer, i stedet for at smide tingene ud.

Få betaling nu:

Vælger du løsningen "Få betaling nu", modtager du betaling for dine vare med det samme. Vi gennemgår og vejer de varer du sender ind. For alle godkendte varer afregner vi en fast pris på kr. 25,- pr. kilo, som bliver udbetalt med det samme, som et gavekort til SassyLAB.dk.

Du får værdi for alt dit tøj, som lever op til disse krav:
✓ ingen huller eller synlig slitage, og du må ikke have haft ændret på varen
✓ fri for pletter og tøjet må ikke lugte - heller ikke af parfume
✓ vi modtager ikke børnetøj, pelse og alle typer forfalskede varer

Klik og tilmeld dig eller find mere information om at vælge sælger hos SassyLAB.