Følg denne guide, hvis du skal returnere med GLS:

1. Du finder din returlabel i pakken med varerne som vi oprindeligt sendte til dig.
  2. Prisen for at bruge en returlabel er kr. 45,- som vi fratrækker før vi udbetaler til dig.
  3. Sæt din returlabel fast på pakken, så den dækker evt. tidligere labels.
  4. Find en GLS pakkeshop nær dig: klik her
  5. Aflever din retur-pakke i GLS pakkeshoppen. Husk altid at få en kvittering med for indlevering af pakken.
  6. Ønsker du at følge din returpakke, skal du blot indtaste dit pakkenummer lige her.
  7. Når din returpakke er modtaget og behandlet hos os, sender vi dig en mail og refundering af dit tilgodehavende bliver sat i gang.