Når du køber varer på SassyLAB.dk har du altid 30 dages returret, hvis du fortryder dit køb.

Du behøver ikke at registrere din returneringen nogen steder. Du skal blot sende varen/varerne retur til os på vores adresse. Din returpakke må ikke sendes til en pakkeshop.

Vores adresse:
SassyLAB
Vasekær 8
2730 Herlev

Retur med GLS
Du kan bruge den returlabel vi har vedlagt i pakken. Returfragten koster kr. 55,- som vi fratrækker før vi udbetaler til dig.

Retur med Budbee
Du kan nemt returnere med Budbee via deres app. Returfragten koster kr. 55,- som vi fratrækker før vi udbetaler til dig. Læs hvordan du returnerer med Budbee

Retur med din egen fragtlabel
Du kan også vælge at købe din egen fragtlabel, men du skal være opmærksom på at din returpakke skal leveres til os på vores adresse, og ikke i en pakkeshop. 

Betingelser for at udnytte fortrydelsesretten
Det er en betingelse for at udnytte fortrydelsesretten, at du tilbageleverer varen i samme stand som da du modtog den. Varen må ikke være beskadiget, tilsmudset eller på anden måde være i ringere stand end ved modtagelsen. Varens prisskilt fra SassyLAB skal sidde i varen, og hvis der var et originalt prisskilt i varen, skal dette ligeledes stadigvæk sidde i varen.

Vær opmærksom på
Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til vores adresse – ikke til en pakkeshop. Når du sender varer retur, skal du altid sørge for, at varerne er forsvarligt indpakket. Du har nemlig selv ansvaret for pakken/varerne, indtil vi modtager forsendelsen. Gem altid kvitteringen fra fragtfirmaet samt evt. trackingnummer.

Forsendelse i forbindelse med returnering af en vare
Du betaler selv for omkostninger der er forbundet med at returnere varen til os. 

Tilbagebetaling
Hvis du vælger at fortryde dit køb og returnere en vare til os, tilbagebetaler vi varens beløb evt. fratrukket pris for returfragt. 

Reklamationer
Alle reklamationer sendes til kundeservice@sassylab.dk. Skriv meget gerne dit ordrenummer og vedhæft billeder af varen, så sørger vi for hurtigt at finde den bedste løsning for dig.