Du kan betale for din ordre med forskellige betalingsmidler, som vi fortæller mere om her.

Kortbetaling

Vælger du at betale med kort, skal du indtaste oplysningerne fra betalingskortet og derefter trykke "Betal nu" for at gennemføre købet. Du skal muligvis bekræfte med nemID, før betalingen går igennem. Du vil herefter, modtage en e-mail-bekræftelse på, at din ordre er modtaget.

ANYDAY

Hos SassyLAB kan du dele din betaling op i 4 dele med ANYDAY. Når du klikker "Fuldfør ordren", skal du tilmelde dig ANYDAY, hvis du ikke allerede er tilmeldt. Med ANYDAY kan du dele betalingen for dit køb op i 4 rater, som automatisk vil blive trukket på dit kort. Hvis du har spørgsmål om ANYDAY, kan du kontakte ANYDAY's kundeservice:
Telefon: 81 81 61 81
Email: shopper@anyday.io
Læs mere om delbetaling med Anyday i vores hjælpeartikler.
Se: Vilkår for ANYDAY

MobilePay

Du kan betale din ordre med MobilePay, og når du trykker "Fuldfør ordren", skal du indtaste det mobilnummer som er tilknyttet din MobilePay konto. Herefter skal du holde øje med MobilePay app'en på din smartphone, hvor du bliver bedt om at godkende betalingen. Når betalingen er gennemført, modtager du en e-mail-bekræftelse på, at din ordre er modtaget.

Apple Pay

Hvis du handler fra en Apple iPhone med Apple Pay, kan du vælge at betale med Apple Pay. Når du trykker "Fuldfør ordren", skal du gennemføre betalingen i Apple Pay. Når betalingen er gennemført, modtager du en e-mail-bekræftelse på, at din ordre er modtaget.