Ligesom os, elsker du sikkert at glæde andre. Men samtidig vil du også gerne undgå at bidrage til overforbrug og miljøbelastning. Giv den perfekte gave, som ikke skal byttes, og giv den glade modtager mulighed for at shoppe lækre genbrugsfund hos os: SassyLAB Gavekort.

Sådan bestiller du et gavekort

Du kan købe gavekort til SassyLAB på et af disse beløb: kr. 100, 200, 300, 500, 1000 eller 2000.

Sådan bruger du et gavekort hos SassyLAB

• Tilføje de varer du gerne vil bestille, til indkøbskurven
  • Sæt hak i accepter betingelser
  • Klik "NÆSTE"
  • Her ser du et skærmbillede, som nedenstående, hvor du skal indtaste dine kontaktinformationer og vælge leveringsmetode. I højre side af skærmbilledet, skal du finde feltet "Gavekort eller rabatkode", hvor du indsætter koden til gavekortet og klikker "Brug".

Gavekort gyldighed

Gavekort fra SassyLAB er gyldige i 2 år fra udstedelsesdatoen.