Ind i mellem tilbyder vi forskellige rabatkoder i forbindelse med vores markedsføring. Har du modtaget en rabatkode fra os, kan du bruge den når du bestiller på sassyLAB.dk. Du kan oftest kun bruge rabatkoden én enkelt gang, og du kan ikke bruge flere rabatkoder samtidig eller kombinere en rabatkode med et andet tilbud.

Sådan bruger du en Rabatkode

• Tilføje de varer du gerne vil bestille, til indkøbskurven
  • Sæt hak i accepter betingelser
  • Klik "NÆSTE"
  • Her ser du et skærmbillede, som nedenstående, hvor du skal indtaste dine kontaktinformationer og vælge leveringsmetode. I højre side af skærmbilledet, skal du finde feltet "Gavekort eller rabatkode", hvor du indsætter rabatkoden og klikker "Brug"

Hvordan ser en rabatkode ud?

Rabatkoderne kan se ud på mange forskellige måder, men består som oftest af en kombination af bogstaver og tal.

Hvad sker der hvis jeg har glemt at indsætte rabatkoden når jeg bestiller?

Hvis du ønsker at benytte en rabatkode, skal du altid indtaste rabatkoden i købsforløbet, inden du gennemfører og betaler din ordre. Vores ordresystem kan desværre ikke håndtere at tilføje en glemt rabatkode efter ordren er placeret.