Vi gennemgår alle de ting vi modtager. Hvis der er ting som vi ikke vurderer vi kan sælge, vil de blive sorteret fra.

Hvis vi frasorterer nogle af dine ting, skriver vi en email til dig, og beder dig tage stilling til om du ønsker de frasorterede varer retur. Vi har desværre ikke mulighed for at sende detaljer om hvilke ting der er frasorteret.

Du kan gratis afhente frasorterede varer på vores lager. Prisen for at få sendt frasorterede varer retur med GLS/PostNord er kr. 100,- for hver 15 kg. i vægt.

OBS: Hvis du ikke svarer os eller tager stilling til om du ønsker dine ting retur i løbet af 14 dage fra vi har sendt e-mailen, vil alle frasorterede ting blive doneret til et velgørende formål.