Ja, vi har en app du kan købe igennem.
Nogle gange kan det være lettere, at shoppe online fra mobiltelefonen, når du kan bruge en app. Det kan du med vores app, som du kan downloade fra Apple App Store eller Google Play.

Når du bruger vores app, har du altid unikke secondhand-fund lige ved hånden! 🎉

• 🎉 Se de nyeste varer som den første: Med vores app, får du besked på din mobil, hver gang vi tilføjer nye varer.
  • 📲 Vi husker dine oplysninger: Når du handler med vores app, behøver du ikke indtaste alle dine oplysninger hver gang du handler.
  • 💚 Gem dine favoritter: Det er nemt at gemme varer på din favorit-liste i app'en, så du nemt kan finde dine favorit-varer. Husk at få bestilt dine fund, før der er en anden som løber med dem - vi har jo kun én af hver!