Når udbudsperioden på 180 dage er slut, kontakter vi dig via email, med henblik på at beslutte om udbudsperioden skal forlænges eller om dine vare skal tages af shoppen. Hvis varerne bliver taget af shoppen, kan du vælge om du ønsker at få dem tilbage mod et gebyr, eller om vi skal donere dem til velgørenhed.

Det er gratis at forlænge udbudsperioden.

Du kan gratis afhente ikke solgte varer på vores lager, efter aftale. Prisen for at få sendt ikke solgte varer retur med GLS/PostNord er kr. 100,- for hver 15 kg. i vægt.