Nej, vi vasker og stryger ikke tøjet før det bliver solgt. Vi ønsker at skåne miljøet så meget som vi overhovedet kan, og samtidig ønsker vi at holde vores priser så langt nede som muligt. Alt tøj bliver dog gennemgået inden det bliver sat til salg, og alt tøj fremstår pænt og uden pletter. Hvis der skulle være en plet og vi alligevel vælger at sætte tøjet til salg, vil vi altid gøre særligt opmærksom på det.